Най-важното е изборите да бъдат осигурени, да има гаранция за

...
 Най-важното е изборите да бъдат осигурени, да има гаранция за
Коментари Харесай

Каракачанов каза ще има ли изборна коалиция с ГЕРБ

 

" Най-важното е изборите да бъдат обезпечени, да има гаранция за здравето на хората и да бъдат почтени... Оттук нататък президентът веднъж сподели една дата - 28 март, в този момент чуваме, че може би ще размишления, само че това е в неговите преимущества, каквото реши ". Това разяснява вицепремиерът Красимир Каракачанов след обичайния Богоявленски водосвет пред Паметника на Незнайния боец, представен от Българска телеграфна агенция.

Попитан квалифицирано ли е държавното управление във връзка с разнообразни аспекти като законодателни, логистични и организационни, вицепремиерът отговори, че тези неща би трябвало да се разясняват първо на съвещания с парламентарно показаните сили, и тогава да се мисли коя е датата, а не първо тя да се афишира и по-късно да се вършат мнения.

Ние сме подготвени за 28 март, сподели Каракачанов, като посочи, че става въпрос за политическата групировка, която съставлява. Готови сме да се явим и независимо, и във формат " Обединени патриоти ", добави той. Попитан за допустимо присъединяване на изборите в коалиция с ГЕРБ, Каракачанов уточни, че подобен вид все още не е обсъждан, тъй като " не е подложен на масата за разглеждане ".

Относно провеждането на изборите той добави следното:

" Първо би трябвало да се подсигурят членовете на секционните комисии. Те ще бъдат изложени на контакти с разнообразни хора през целия ден. Трябва да се обезпечи имунизирането на тези хора. Разумно е да се намерения към датата на изборите огромна част от българските жители да са имунизирани. Дали ще коства по-скъпо вотът - ще коства ", сподели още Каракачанов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР